Apartamente cu 3 camere pentru un stil de viață creativ

Marina Blu

Optând pentru un apartament 3 camere Mamaia, te vei bucura mereu de momente unice. Aceste apartamente sunt construite din cele mai bune materiale, utilizând cele mai noi tehnologii.

apartament de lux Mamaia

Vizualizeaza APARTAMENTELE

Marina Blu

Apartament 3 Camere High Class (T6)

Preț : de la 265.000 € + TVA

Apartament cu vedere frontala la lac

apartament 3 camere mamaia

Apartament 3 Camere Dinamic (T7)

Preț : de la 173.000 € + TVA

Apartament cu vedere frontala la mare

Apartament 3 Camere Platinum (T11)

Preț : de la 253.000 € + TVA

Apartament cu vedere frontala la lac

apartament 3 camere mamaia

Alege luxul unui apartament 3 camere Mamaia

În cazul în care ești în căutarea unui apartament 3 camere Mamaia, trebuie doar să iei legătura cu noi. Îți vom explica în detaliu toate aspectele legate de aceste apartamente și vei lua cu siguranță decizia potrivită. Un apartament 3 camere Mamaia pus la dispoziție de complexul nostru rezidențial îți oferă avantaje multiple. Ai ocazia de a beneficia mereu de liniștea marii și de a simți mereu gustul vacanței.

Un apartament 3 camere Mamaia îți oferă tot spațiul de care ai nevoie pentru a te simți minunat alături de persoanele dragi. Vei avea mereu la dispoziție toate elementele necesare pentru a simți din plin atmosfera de la malul mării. Procesul de achiziționare a unui apartament 3 camere Mamaia este foarte simplu și nu trebuie decât să ne contactezi.

De ce să cumpăr un apartament 3 camere Mamaia?

Dacă te întrebi care sunt motivele pentru care ar trebui să alegi un apartament 3 camere Mamaia, putem spune că acestea sunt diverse. Marina Blu îți pune la dispoziție apartamente cu vedere către lacul Siutghiol sau către Marea Neagră. De asemenea, un apartament 3 camere Mamaia propune și alte avantaje precum:

  • Este construit din materiale de calitate;

  • Propune un spațiu suficient de mare;

  • Oferă mereu o priveliște minunată;

  • Apusurile mării vor fi impresionante privite din balconul generos;

  • Distanță mică până la plajă.

Odată ce vei alege un apartament 3 camere Mamaia oferit de Marina Blu, vei descoperi cu siguranță soluția ideală prin care să ai marea aproape. Plaja este la câțiva pași distanță, iar razele soarelui îți vor fi mereu aproape. Spațiul generos al unui apartament 3 camere Mamaia reprezintă soluția ideală pentru a beneficia de un concediu minunat. Totodată, poți lua în calcul achiziționarea unui apartament 3 camere Mamaia și în cazul în care vei dori să te muți definitiv aici.

Pentru informații complete nu ezită să iei legătura cu noi!

Scroll to Top