Dezvoltator

Marina Blu

Marina BLU Residence este conceptul premium a două companii cu o vastă experienţă în construcţii şi piaţa imobiliară: ‍Real Estate Investment şi constructorul Port Shipping & Engineering SRL.

După 20 de ani de activitate şi experienţă în construcţii şi in domeniul imobiliar, am reuşit să concretizăm o viziune unică pe piaţa din România, având avantajele oferite de poziţionarea exclusivistă în centrul celei mai populare staţiuni turistice din ţară, pe malul unuia dintre cele mai frumoase lacuri din zona Dobrogei.

Încă de la primele idei ale proiectului am ştiut că avem ceva special de oferit şi că Marina BLU Residence va fi un complex rezidential premium la malul mării.

Proiect unic in România

Ne-am propus să satisfacem cele mai exigente gusturi, de aceea Marina BLU Residence este un proiect unic în România

Managementul, orientat permanent către cerințele pieței, își propune să satisfacă exigentele clienților săi oferind soluții globale conforme celor mai înalte standardelor naționale, urmând masurile impuse pentru siguranță și calitate în domeniul construcțiilor, planificării urbane și protecția mediului.

Calitate & Profesionalism

Am mizat pe profesionalism şi o colaborare armonioasă cu specialişti de top, reuşind astfel să implementăm cele mai noi tendinţe arhitecturale şi de design interior, acordând totodată o atenţie deosebită calităţii construcţiei, a materialelor folosite, ideii de lux şi perfecţiune.

Valorile pe care a fost fondata societatea noastră sunt următoarele: deschiderea și transparenta totala, cooperarea, onestitatea fata de clienți. Cautam întotdeauna soluții eficiente, venim în întâmpinarea fiecărui client rezolvând problemele ce apar inerent în activitățile productive. Acestea sunt realități care au consolidat poziția și reputația noastră.

Scroll to Top