Studio-uri la un pas de mare

Marina Blu

Dacă ești în căutarea unor studio-uri de vânzare Mamaia, Marina Blu îți pune la dispoziție varianta ideală de selecție. Prin achiziționarea acestor studio-uri la malul mării, ai ocazia de a descoperi o atmosferă unică având acces atât la Marea Neagră, cât și la lacul Siutghiol. Pentru informații complete despre aceste garsoniere trebuie doar să ne contactezi!

studio de vanzare mamaia

Vizualizeaza Studio-urile

Marina Blu

Junior (T1)

Preț : de la 96.000 € + TVA

Apartament cu vedere frontala la mare

Junior (T4)

Preț : de la 110.000 € + TVA

Apartament cu vedere la lac

Junior (T8)

Preț : de la 108.000 € + TVA

Apartament cu vedere la lac

Junior (T9)

Preț : de la 108.000 € + TVA

Apartament cu vedere la lac

garsoniere de vanzare mamaia

Totul despre studio-uri de vanzare Mamaia

Aceste studio-uri  de vanzare Mamaia îți propun o variantă optimă prin care poți avea la dispoziție o locuință la malul mării. Un mare avantaj în ceea ce privește achiziționarea acestor studio-uri de vanzare Mamaia, este reprezentat de prețul de achiziție. În acest sens, veți plăti un preț mai mic decât în cazul apartamentelor însă vei avea la dispoziție tot spațiul necesar pentru momente plăcute într-o locație minunată.

Totodată, despre aceste studio-uri de vanzare Mamaia oferite de Marina Blu, putem spune că sunt soluția mai economică în cazul în care vei dori să te muți la mare. Materialele din care sunt construite aceste imobile au o calitate superioară, iar acest lucru înseamnă că nu va trebui să te preocupe acest aspect.

Optează pentru studio in Mamaia și hai la mare!

Avantajele unui studio de vanzare Mamaia

Optând pentru un studio de vanzare Mamaia, ai la dispoziție o serie de avantaje multiple. O investiție de acest tip se justifică pe deplin și vei aprecia tot ceea ce propune un imobil de acest tip. Printre avantajele de care putem aminti oferite de către aceste studio-uri de vanzare Mamaia sunt:

  • Spectacolul soarelui la răsărit;
  • Aerul apreciat pentru puritatea sa;
  • Confortul și relaxarea;
  • Plajă în apropiere;
  • Priveliști minunate.

Odată ce vei alege din aceste studio-uri de vanzare Mamaia pentru a te muta, sau doar pentru concedii, vei observa pe perioada șederii faptul că decizia luată a fost una excelentă. Referitor la procesul de achiziționare pentru imobilele puse la dispoziție de către Marina Blu, putem spune că totul este foarte simplu. Va trebui doar să iei legătura cu noi și îți vom răspunde la toate întrebările pe care le ai referitor la achiziționarea unui studio Mamaia.

Scroll to Top