Marina BLU

Residence

Marina BLU Residence se înalţă pe 9 nivele, având apartamente de 1, 2 sau 3 camere. Este poziţionat integral în spaţiul dintre Bulevardul Mamaia şi Lacul Siutghiol.

 

Indiferent de opţiune, toate apartamentele au suprafeţe mari, ferestre largi şi balcoane/terase generoase, ce îți oferă vedere spre peisajul superb al lacului Siutghiol sau către fascinantul orizont al Mării Negre.

Detalii Tehnice

Ne-am propus să satisfacem cele mai exigente gusturi, de aceea Marina BLU Residence este un proiect unic în România, în care arhitecții şi inginerii au răspuns unei provocări de a crea o construcție modernă care oferă calitate, eleganță, și mai ales siguranță proprietarilor săi.

Având în vedere că întreaga construcție este amplasată pe malul lacului, inginerii noștri au găsit cele mai performante soluții tehnice pentru a elimina orice risc de infiltraţie a apei în structură, protejând în același timp mediul înconjurător.

Fundația clădirii

Pereții subterani, cu o grosime de 60 cm, au fost executați până la o adâncime de aproximativ 12 m, până la stratul de argilă, sub nivelul pânzei freatice dintre lac şi mare. Astfel, a fost realizată o structură etanşă, de tip bunker, eliminând riscul infiltrațiilor. Tehnica de execuție a pereţilor mulaţi este bazată pe realizarea unei structuri perimetrale compacte din beton hidrostatic cu armătură din oţel.

Confort, eleganță, excelență în execuție

Structura de rezistență

Formată din cadre, diafragme şi planșee din beton armat, închiderile exterioare sunt placate cu polistiren expandat de 10 cm, pentru izolaţia termică, iar la exterior îmbină armonios şi inovativ finisaje de tip fațadă ventilată, perete cortină şi tencuiala decorativă.

Compartimentările interioare

Făcute din zidărie dublă cu strat intermediar cu rol fono-izolator, pentru a asigura un protecție fonica eficientă, iar în interiorul apartamentelor sunt făcute din zidărie de clasa superioara.

Accesul între etaje

2 lifturi panoramice independente, de câte 8 persoane fiecare și scări de urgență.

Instalațiile termice și sanitare

Executate cu ţevi de PPR cu armatură dublă, încălzirea se face cu centrale termice individuale cu sistem de încălzire în pardoseală, Ariston, iar vara, pentru un plus de confort, sunt preinstalate sisteme de aer condiţionat Daikin.

Alte detalii tehnice

  • Tâmplăria exterioară importată din Germania – marca SCHÜCO
  • Uşi interioare design şi o uşa exterioară blindată;
  • Pardoseli placate cu polistiren pentru izolare fonica si termica intre etaje
  • Instalații electrice (inclusiv pentru curenţii slabi) Legrand/Gewiss;
  • Instalații termice – Uponor;
  • Instalații sanitare – Grohe/Geberit;
  • Aparate de contorizare separată a consumului de apă, energie electrică şi de gaze;
  • Obiecte sanitare: vas de toaletă, lavoar, cadă/paravan de sticlă securizată;
  • Balustradă din sticlă; 

Experiența care te îmbogățește în fiecare zi

Marina Blu

Poveste

Când rafinamentul imobiliar de înaltă clasă întâlnește soarele, un lac superb și o stațiune la malul Mării Negre se naște o poveste unică cu un farmec aparte, o adevărată experiență luxuriantă pe care noi am numit-o Marina BLU Residence.

Viziune

Mizând pe profesionalism şi colaborarea cu specialişti de top, am reuşit să implementăm cele mai noi tendinţe arhitecturale şi de design interior la nivel internaţional, acordând totodată o atenţie deosebită ideii de lux şi perfecţiune.

Calitate

Ne-am propus să satisfacem cele mai exigente gusturi, Marina BLU este un proiect unic în România, arhitecţii şi inginerii au răspuns provocării de a crea o constructie moderna care ofera calitate, eleganta si siguranta proprietarilor săi.

Scroll to Top